Օրվա հրաշալի սկիզբ. անուշաբույր թեյ՝ պատրաստված տանձից


Օրվա հրաշալի սկիզբ. անուշաբույր թեյ՝ պատրաստված տանձից
Սեպտեմբեր 25 20:30 2021

Բաղադրիչներ

 

 

1. Տանձ – 1 հատ

2. Ցեյլոնյան սև թեյ – 10 գ

3. Շագանակագույն շաքարավազ – 20 գ

4. Կիտրոն – 1/4 հատ

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

1. Տանձը բաժանել 4 մասի: Հեռացնել միջուկը և բարակ շերտատել: Ցողել կիտրոնի հյութով և տեղավորել բաժակների մեջ:

 

2. Առանձին պատրաստել թեյ 800 մլ ջրի համար:

 

3. Յուրաքանչյուր բաժակի մեջ շաքարավազ և կիտրոնի հյութ ավելացնել, խառնել և լցնել տաք թեյը: