Բաղադրությունը՝ Կակաո- 2 թեյի գդալ Կարագ- 100 գրամ Փխրուն թխվածքաբլիթ- 110 գրամ Դառը շոկոլադ- 20 գրամ Կոնյակ- 10 մլ Նուշ- 70 գրամ Շաքարավազ- 1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Նուշից փշրանքներ պատրաաստել: Ավելացնել փխրուն թխվածքաբլիթի փշրանքներ: Այնուհետև քերած շոկոլադ և շաքարավազ: Խառնել այս զանգվածը, այնուհետև ավելացնել կոնյակ, կարագ: Խառնել և երշիկի ձև տալ, այն փաթաթել ուտելիքների համար նախատեսված տոպրակով : Դնել սառնարան մեկ ժամ: Այնուհետև սառնարանից հանել կտրատել և կլորավուն դարձնել: Կոնֆետները գլորել կակաոյի մեջ: Կոնֆետները դնել սառնարան: