«Կրեմ-բրյուլե».բաղադրատոմս


«Կրեմ-բրյուլե».բաղադրատոմս
Դեկտեմբեր 18 23:21 2018

Բաղադրություն

Սերուցք-200 մլ

Խտացրած կաթ- 100 գրամ

Պնդուկ-2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակ

Սերուցքը հարել, որ պինդ զանգված ստացվի:

 

Ավելացնել եփած խտացրած կաթ և կրկին լավ հարել:

 

Այն լցնել ափսեի մեջ և դնել սառնարան 2-3 ժամ: Յուրաքանչյուր 30 րոպեն լրանալուն պես այն խառնել:

 

Պնդուկները տապակել:

 

Զանգվածը լցնել բարձր բաժակների մեջ և վրան պնդուկ ցանել: Արդյունքում, ստացվում է պաղպաղականման զանգված: