Բաղադրությունը`
Ձու-5 հատ
Շաքարավազ-1/2 բաժակ
Կակո-4 ճաշի գդալ
Փխրեցուցիչ-1 թեյի գդալ
Կիտրոնի հյութ-1 թեյի գդալ
Ալյուր-1/2 բաժակ
Կրեմի համար`
Թթվասեր-800 գրամ
Շաքարավազ-1 բաժակ
Պահածոյացված արքայախնձոր-1 տուփ
Ընկույզ-1 բաժակ
Մուգ շոկոլադ-75գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Ձվի սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել: Սպիտակուցը հարել և մի պտղունց աղ լցնել: Դեղնուցը շաքարավազով հարել, սպիտակուցն ավելացնել դեղնուցի վրա, այնուհետև ալյուրը, փխրեցուցիչ և կիտրոնի հյութ:
Խմորը բաժանել երկու մասին, մի մասի վրա կակաո լցնել: Դնել 180C ջեռոցի մեջ` 20-25 րոպե:
Կրեմի պատրաստման եղանակը` թթվասերը շաքարավազով հարել, պետք է ստանալ թեթև կրեմ:
Սպիտակ և շոկոլադե բիսկվիթների 2-3 սմ քառակուսիներով կտրատել: Խմորների վրա թթվասերի կրեմը քսել, ապա ընկույզ և մանր կտրատած արքայախնձոր:
Դրանք այնպես դասավորել, որպեսզի գմբեթի տեսք ստանա: Վերջում էլ թթվասերի կրեմով պատել և դնել սառնարան` 20 րոպե:
Մուգ շոկոլադե ջրային շոգեբաղնիքի վրա հալել և այն լցնել խմորի վրա: Դնել սառնարան 4 ժամ: