Բաղադրությունը
3 ձու
2 ճաշի գդալ կաթ
150 գրամ քերած պանիր
4 կտոր խոզապուխտ
կարագ
աղ
պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ հալեցնում ենք կարագը, ապա ավելացնումլավ հարած ձուն ու կաթը: Երբ օմլետը մի փոքր կարմրի եզրերից,մեջտեղի հատվածում լցնում ենք քերած պանիրև մանր կտրատած խոզապուխտը, ըստ ճաշակի ավելացնում ենք աղն ու պղպեղը և եզրից սկսում ենք փաթաթել օմլետը: Թողնում ենք ևս2 րոպե և հեռացնում կրակից: Բարի ախորժակ :)