Բաղադրություն`
Մակարոն -5 ձեռնաչափ
Սաղմոնի ֆիլե -250 գրամ
Կաթնային սերուցք (33% յուղայնությամբ)-1 բաժակ
Սամիթ-1 փունջ
Սխտոր-1 պճեղ
Կարագ-25 գրամ
Պարմեզան պանիր-50 գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Ջուր տաքացնել և լցնել կաթսայի մեջ և սպասել, որ նորից եռա և այնտեղ լցնել մակարոն:
Սաղմոնի ֆիլեն կտրատել մանր քառակուսիներով: Սխտորը մանր կտրատել:
Կարագը հալեցել կաթսայի մեջ, ավելացնել սխտոր և այն տապակել 30 վայրկյան, հետո ավելացնել սաղմոնը:
Այս խառնուդը մի քանի րոպե թողնել կրակի վրա: Այնուհետև քերած պանիր ավելացնել և մանր կտրատած սամիթ: Թողնել մինչև եռա: Աղ և պղպեղ ավելացնել:
Մակարոնը քամել և լցնել սոուսի մեջ և այս բոլորը միասին խառնել: