Բաղադրություն`
Հավի կրծքամիս-250 գրամ
կարտոֆիլ-2 հատ
բազուկ- 2 հատ
գազար-2 հատ
ձու -2-3 հատ
կտրատած սոխ-1հատ
նուռ 1-2 հատ
հունական ընկույզ
բուսական յուղ
աղ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ`
Բանջարեղենը լվանալ և խաշել: Խաշած բանջարեղենը կեղևազատել: Խոշոր քերիչով քերել: Եփել հավի կրծքամիսը 10-20 րոպե: Աղով համեմել և դափնու տերև ավելացնել:
Եփած հավը մանր կտրատել: Ձուն խաշել: Սոխը տապակել իսկ ընկույզները ճզմել կամ մանր կտրատել:
Աղցանի համար նախատեսված ամանի կենտրոնում բաժակ դնել և մթերքները հերթականությամբ շարել. առաջին շերտ` հավի կրծքմիս, աղ, մայոնեզ.
2-րդ շերտով, գազար, մայոնեզ, պղպեղ.
3-րդ շերտով կարտոֆիլ մայոնեզ,
4-րդ շերտ` ընկույզ:
5-րդ շերտով` բազուկ, մայոնեզ, հետո տապակած սոխ, կրկին հավի կրքամիս , ընկույզ, ապա քերած ձուն, վերջին շերտով ավելացնել բազուկը: Զարդարել նռա հատիկներով: