Բաղադրությունը՝
Հավի կրծքամիս - 1 հատ
Գազար - 2 հատ
Սոխ - 2 հատ
Կարտոֆիլ - 4 հատ
Սերուցք (20% յուղ) - 150 մլ
Կանաչի
Աղ և պղպեղ-ըստ ճաշակի
Բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլը, սոխը և գազարը մաքրել: Հավը եփել, կարտոֆիլը, սոխը և գազը նույնպես եփել:Սոխը կտրատել և տապակել:
Գազարը քերիչով անցկացնել և լցնել թավայի մեջ ու նորից տապակել:
Միսը կտրատել, կարտոֆիլից պյուրե պատրաստել: Հավի արգանակի մեջ լցնել կարտոֆիլը, հավի միսը, ավելացնել սոխ, գազար և լցնել բլենդերի մեջ: Հարել: Այն համեմել աղով և պղպեղով: Ապուրը ձևավորել կանաչիներով: