Բաղադրությունը՝
Տաք ջուր-1 ճաշի գդալ
Կարագ-100գրամ
Փխրեցուցիչ-1.5 թեյի գդալ
Աղ-2 պտղունց
Ձու-4 հատ
Լուծվող սուրճ-2 թեյի գդալ
Ալյուր -125գրամ
Շաքարավազ-100գրամ
Դառը շոկոլադ-200գրամ
Կրեմի բաղադրությունը՝
Կոկոս-200գրամ
Ալյուր-80գրամ
Կաթ-100մլ
Կոկոսի կաթ-500մլ
Կարագ-150գրամ
Շաքարավազ-120գրամ
Գլազուր
Կարագ -30գրամ
Սերուցք-100մլ
Շաքարավազ-25գրամ
Դառը շոկոլադ-100գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Շոկոլադը կտրատել մանր խորանարդիկների և կարագի հետ դնել մի քանի րոպե ջեռոց կամ էլ գոլորշու վրա: Այնուհետև հանել և ավելացնել շաքարավազ: Ավելացնել ձուն և էլեկտրական հարիչով խառնել: Սուրճը տաք ջրով բացել և լցնել զանգվածի վրա:
Ալյուրը փխրեցուցիչով խառնել և լցնել խառնուրդի վրա, այն դանդաղ խառնել: Ջեռոցում թխել 20-25 րոպե:
Կոկոսի և կովի կաթը խառնել և դնել կրակի վրա: Այնուհետև դանդաղ կերպով լցնել ալյուր և խառնել: Անընդհատ խառնել մինչև որ եռա: Խառնուրդի վրա ավելացնել կոկոս, կարագ և այնքան խառնել, որ պինդ զանգված դառնա, այնուհետև հանել կրակից: Ավելացնել շաքարավազ և նորից խառնել:
Տաք կրեմը քսել խմորի վրա և դնել սառնարան 3 ժամ:
Շոկոլադը կտրատել, սերուցքով և շաքարավազով դնել կամ ջեռոց կամ էլ գոլորշու վրա: Տաք զանգվածի վրա ավելացնել կարագ:
Խմորի վրա ավելացնել գլազուր:Դնել սառնարան 30 րոպե: Գլազուրի վրա կարող եք նախշեր անել: