Բաղադրություն՝
Խոզի միս-2 կտոր
Պանիր-50 գրամ
Սունկ -4 հատ
Ընկույզ -4 հատ
Թթվասեր-2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակ՝
Մթերքի համար նախատեսված տոպրակով փաթաթել խոզի միսը լավ ծեծել, այնուհտեև տոպրակից հանել այն, աղ ու պղպեղ ավելացնել:
Թավայի մեջ ձեթ լցնել և խոզի միսը տապակել. ամեն կողմը մեկ րոպե տապակել:
Կտրատել սունկը շերտերով, պանիր քերիչով անցկացնել: Այնուհետև պանիրը խառնել թթվասերի հետ և կտրատել ընկույզը:
Խոզի մսի վրա սունկը դնել, և հետո պանրե խառնուրդը լցնել: Դնել ջեռոցում 10 րոպե: