Բաղադրամասեր`
Հավի կրծքամիս
1 տուփ կանա ոլոռ
5 հատ ձու
150 գրամ պանիր
2 կոր սխտոր
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ`
Նախապես խաշում են հավի կրծքամիսը և որոշ ժամանակ դնել սառնարանում:
Հետո մանրացնել:
Հավի կրծքամսին ավելացնում ենք սխտորը ոլոռը և մայոնեզը:
Մատուցվող ամանի տակ դնել հազարի թերթ ու լցնել հավի կրծքամսի զանգվածը:
Հետո քերել պանիրը:
Դրան ավելացնել մայոնեզ ու ստացված զանգվածը ավելացնել աղցանի առաջին շերտին:
Վերջում զարդարել ձիթապտղի հատկներով: