Բաղադրամասեր`
4 հատ կարտոֆիլ
Ծովատառեխ
3 հատ հավկիթ
Մայոնեզ
2 հատ բազուկ
Եգիպտացորեն-1 գդալի չափ
1 հատ գազար
Աղ
Պղպեղ
Նուռ` զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակ`
Կարտոֆիլն ու գազարը քերել:
Ծովատառեխի ֆիլեն մանր կտրատել:
Մանրացնել սոխը, քերել հավկիթը` առանձնացնելով դեղնուցը սպիտակուցից:
Ֆոլգայի վրա տարծում ենք կարտոֆիլը, մայոնեզ, ձուկը, մի կողմի վրա լցնել մանրացրած ձուն:
Փաթաթել ռուլետի նման ու ծածկել ֆոլգայով:
Հետո զգուշորեն հեռացում ենք ֆոլգան, վերին շերտի վրա լցնում քերած բազուկը, մեջտեղի մասում գազարը, իսկ կենտրոնում` կանաչի:
Զարդարել ձիթապտղի հատիկներով, նռան և եգիպտացորենի հատիկներով: