Աղցան «Պայթյուն».բաղադրատոմս


Աղցան «Պայթյուն».բաղադրատոմս
Հունիս 22 20:00 2017

Բաղադրամասեր`

4 հատ կարտոֆիլ

Ծովատառեխ

3 հատ հավկիթ

Մայոնեզ

2 հատ բազուկ

Եգիպտացորեն-1 գդալի չափ

1 հատ գազար

Աղ

Պղպեղ

Նուռ` զարդարելու համար



Պատրաստման եղանակ`

Կարտոֆիլն ու գազարը քերել:


Ծովատառեխի ֆիլեն մանր կտրատել:


Մանրացնել սոխը, քերել հավկիթը` առանձնացնելով դեղնուցը սպիտակուցից:

 Ֆոլգայի վրա տարծում ենք կարտոֆիլը, մայոնեզ, ձուկը, մի կողմի վրա լցնել մանրացրած ձուն:

 Փաթաթել ռուլետի նման ու ծածկել ֆոլգայով:

Հետո զգուշորեն հեռացում ենք ֆոլգան, վերին շերտի վրա լցնում քերած բազուկը, մեջտեղի մասում գազարը, իսկ կենտրոնում` կանաչի:

 Զարդարել ձիթապտղի հատիկներով, նռան և եգիպտացորենի հատիկներով: