Բաղադրությունը՝
Կարմիր լոբի-1 տուփ
Տավարի ֆիլե-200 գրամ
Սոխ-1 հատ
Պղպեղ-1 հատ
Սխտոր-2 պճեղ
Ընկույզ-50 գրամ
Համեմ-1 փունջ
Խմելի-սունելի-ըստ ճաշակի
Աղացած սև պղպեղ-ըստ ճաշակի
Աղ-ըստ ճաշակի
Ձեթ-4/5 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Միսը քառակուսիներով կտրատել և եփել:
Սոխը կիսալուսանաձև կտրատել: Պղպեղը բարակ շերտերով կտրատել: Ընկույզը մանր կտրատել: Սխտորը ճզմել: Համեմը մանր կտրատել:
Կարմիր լոբու վրա լցնել սոխը, ապա տավարի ֆիլեն, պղպեղը, սխտորը, համեմը, ընկույզը: Այն աղով, պղպղեով և խմելի-սունելիով համեմել: Վրան 4-5 ճաշի գսակ ձեթը լցնել, ապա խառնել: