Բաղադրությունը՝
Շամպինոին-250 գրամ
Կարտոֆիլ- 100 գրամ
Սոխ-70 գրամ
Սերուցք-100 գրամ (10 % յուղայնությամբ)
Ջուր-200 մլ
Չորացրած ռեհան,
Սև պղպեղ, աղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Սոխը և շամպիոնը մեծ-մեծ կտրատել և ձեթով տապակել: Ավելացնել կտրատած կարտոֆիլ և ջուր: Եփել մինչև բանջարեղենը պատրաստ լինի: Ապա այս զանգվածը էլեկտրական հարիչով (բլենդեր) հարել:
Ավելացնել սերուցք և ևս 10 րոպե դնել կրակի վրա, ապա ավելացնել պղպեղ, աղ և չորացրած ռեհան: